Сайт волонтерской команды "Уродливый кот" г.Киев
Форма входа
Категории раздела
Новости с приютов [8]
Я Волонтер [68]
Новости по районам [3]
ШОК! [44]

Четверг, 25.04.2024, 04:11
Главная » 2011 » Ноябрь » 30 » Україні загрожує міжнародний скандал через безпритульних тварин
20:25
Україні загрожує міжнародний скандал через безпритульних тварин

 ТСН http://tsn.ua/ukrayina/ukrayini-zagrozhuye-mizhnarodnii-skandal-cherez-bezpritulnih-tvarin.html

Україні загрожує міжнародний скандал через безпритульних тварин

Захисники тварин вдруге звертаються до української влади з вимогою припинити негуманне знищення бродячих собак. Інакше проти України розпочнеться антирекламна кампанія напередодні Євро-2012.

Швейцарські захисники тварин попереджають про намір почати широку інформаційну кампанію, направлену на боротьбу з жорстоким поводженням з тваринами в Україні.

Зокрема, вони збираються чинити тиск на УЄФА напередодні проведення Євро-2012, а також звернутися до впливових громадських діячів з проханням вчинити вплив на українську владу.

Зоозахисники з організації "SOS Schats" в листі, адресованому міністрові охорони навколишнього природного середовища України, заявили: "Ви повинні зрозуміти, що населення Швейцарії (політики, віп-персони, журналісти, артисти, захисники тварин і довкілля) звертаються до вас із проханням зупинити цинічне знищення тварин у вашій країні. Ми інформуємо населення і віп-персон Німеччини, Франції, Великобританії, США та інших країн про ситуацію з тваринами у вашій країні. Ми продовжуємо тиснути на УЄФА, вимагаючи, щоб вони довели нашу стурбованість до керівництва вашої країни".

При цьому представники "SOS Schats" чекають від української сторони швидких і рішучих дій, направлених на запобігання жорстокому поводженню з бродячими тваринами.

"Ми очікуємо від вас відповіді до кінця січня 2010 року. Якщо змін не буде, ми залишаємо за собою право звернутися до міжнародної преси, політиків, віп-персон тощо. Ми вже вийшли на контакт із Джорджем Клуні та Девідом Бекхемом", - пишуть швейцарські захисники тварин.

Європейських зоозахисників вже підтримали брати Шумахери, Бріджіт Бардо, а також Володимир Кличко.

Швейцарські зоозахисники спільно з українськими колегами вже не вперше звертаються до українського уряду. Перший лист до України був надісланий у квітні 2009 року.

У листопаді минулого року Міністерство охорони навколишнього середовища відправило швейцарцям відповідь, яку вони розсцінили як "цинічну".

Категория: ШОК! | Просмотров: 685 | Добавил: Eliz | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Copyright MyCorp © 2024Сделать бесплатный сайт с uCoz