Сайт волонтерской команды "Уродливый кот" г.Киев
Форма входа
Категории раздела
Новости с приютов [8]
Я Волонтер [68]
Новости по районам [3]
ШОК! [44]

Суббота, 20.04.2024, 02:46
Главная » 2016 » Февраль » 26 » Переформирование "Птичьего рынка" Куреневка
18:13
Переформирование "Птичьего рынка" Куреневка

17.02.16 року на виконання доручення Київського міського голови В.Кличка від 02.02.2016 №08/КО-743(п) відбулося засідання постійної комісії Київської міської ради з питань торгівлі, підприємництва та регуляторної політики.

На засідання було ухвалено:

1. Створити консультативно-експертну групу по напрацюванню дорожньої карти по переформатуванню зооринку на Куренівці із залученням представників від  постійної комісії Київської міської ради з питань екологічної політики, адміністрації ринку, громадськості.

   2. Провести громадську експертизу по утриманню тварин на території  ринку Куренівський на предмет дотримання чинного законодавства та інших нормативно – правових актів.

  3. Постійній комісії Київської міської ради з питань торгівлі , підприємництва та регуляторної політики  звернутися до Департаменту поліції м. Києва з проханням навести порядок по несанкціонованій торгівлі тваринами за територією ринку.

  4. Постійній комісії Київської міської ради з питань торгівлі , підприємництва та регуляторної політики звернутися до постійної комісії Київради з питань освіти, науки, сім'ї, молоді та спорту розглянути питання про запровадження обов'язкових уроків в школах по  екологічному вихованню школярів.

  5. Доручити дирекції ринку ТОВ «Куренівській» представити план благоустрою ринку, враховуючи специфіку  торгівлі.

  6.  Дирекції ринку ТОВ «Куренівській» розглянути можливість  будівництва критого приміщення для організації торгівлі.

  7.  Розглянути можливість проведення широкої роз’яснювальної  роботи серед киян щодо наявної небезпеки придбання тварин з рук на пташиному ринку.

   8. Доповнити робочу групу  представниками з екологічної інспекції, ветеринарної медицини  та управління екологічної політики при Департаменті міського благоустрою та збереження природного середовища.

 

Пе

Категория: Я Волонтер | Просмотров: 599 | Добавил: X_TiNka_x | Теги: Собаки, уродливый кот, птичий рынок, коты, бездомные животные, куреневка, Волонтер, птичка | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Copyright MyCorp © 2024Сделать бесплатный сайт с uCoz