Сайт волонтерской команды "Уродливый кот" г.Киев
Форма входа
Категории раздела
Новости с приютов [8]
Я Волонтер [68]
Новости по районам [3]
ШОК! [44]

Пятница, 29.03.2024, 12:18
Главная » 2011 » Ноябрь » 12 » МІНПРИРОДИ ВЗЯЛОСЯ ЗА ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ БЕЗПРИТУЛЬНИХ СОБАК
23:39
МІНПРИРОДИ ВЗЯЛОСЯ ЗА ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ БЕЗПРИТУЛЬНИХ СОБАК


Міністр екології та природних ресурсів України Микола Злочевський ініціював розробку загальнонаціональної програми будівництва в найбільших містах країни сучасних притулків для собак. Пілотний проект буде реалізовано в Києві. Попередня домовленість про це вже досягнута з головою Київської міської державної адміністрації Олександром Поповим. 2 листопада з цього приводу відбулася спільна нарада Мінприроди та КМДА.

«Проект будівництва нових притулків для собак за європейським зразком ми будемо реалізовувати спільно з місцевою владою та громадськими екологічними організаціями, - відзначив Микола Злочевський. - Дуже важливо, щоб в українських містах проблема безпритульних собак вирішувалась цивілізовано. Це актуально і з огляду на наближення Євро-2012».

Міністр Микола Злочевський закликав керівників обласних центрів України звернути увагу на неприпустимість жорсткого поводження з тваринами, коли вони розглядають варіанти вирішення проблеми безпритульних собак. Водночас міністр вітає рішення міськради Чернігова про виділення землі під будівництво нового притулку для собак, і заявив про готовність підтримати цей проект з боку Мінприроди.

Просмотров: 679 | Добавил: Eliz | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Copyright MyCorp © 2024Сделать бесплатный сайт с uCoz